Gå til hovedinnholdet Gå til menyen

Vi utvikler fremtidens byggesystemer 

Aktuelt

Elementbygg er fremtiden!

3 Bygg Mester, som står bak prosjektet Borgen Vest i Ullensaker kommune som LSE har levert til, vant Årets småhusprosjekt.

Aktuelt

Hytteprosjekt i Heim kommune

Rask vei til ferdig hytte med veggelementer og tak-konstruksjon fra LSE. Hytta settes opp av Skarol Eiendom i samarbeid med Bygger'n Orkdal og LSE.

Aktuelt

Se hytta bli til med precut fra LSE

Med precut fra LSE Byggesystemer og et godt samarbeid med Bygger’n Eid, gikk jobben med å sette opp denne hytta på Iglandet i Bremanger effektivt og lett.

Aktuelt

Heier på morgendagens fagarbeidere

LSE Byggesystemer er en godkjent lærebedrift, og ønsker nå flere lærlinger til sine fabrikker rundt om i landet.

Aktuelt

Nye Stena Recycling i Kristiansund

I samarbeid med Bygger’n Kristiansund har LSE bidratt med elementer til dette flotte prosjektet på Stena Recycling i Kristiansund. Stena Recycling har filialer over hele landet, der de mottar, sorterer og resirkulerer jern, metaller, farlig avfall, elektrisk- og elektronisk avfall (EE-avfall) og andre avfallstyper.

Aktuelt

Splitter ny barneskole i Kristiansand med elementer fra LSE

Til skolestart 2024 møter 500 barn opp til en splitter ny barneskole på Lund i Kristiansand.

Aktuelt

Elementleveranser til Peab Bygg Norge

LSE Byggesystemer inngikk nylig avtaler med Peab Bygg Norge om elementleveranser til to prosjekt.

Aktuelt

Her kommer hytta opp med precut-vegger fra LSE

Med precut fra LSE Byggesystemer og et godt samarbeid med Bygger’n Eid, går jobben med å sette opp denne hytta på Iglandet i Bremanger effektivt og lett.

Aktuelt

– LSE tok sin oppgave seriøst fra dag én

Nylig signerte LSE Byggesystemer, avdeling Akland, en kontrakt med A til Å Entreprenør AS. Kontrakten har en verdi på ca. 5,8 millioner kroner inkludert mva, og innebærer elementleveranse til omsorgsboliger i Rjukan, Telemark.

Aktuelt

E.A. Smith etablerer elementfabrikk i Gudbrandsdalen

I 2022 etablerer LSE Byggesystemer produksjon av elementer og precut i det tidligere Forestia-anlegget på Kvam. Med tysk teknologi og norsk fagkunnskap, blir det aktivitet og arbeidsplasser ved den tidligere hjørnesteinsbedriften.

Aktuelt

Nytt samarbeid mellom LSE og Bygger'n

LSE Byggesystemer inngikk nylig en avtale med Bygger’n Treungen om en elementleveranse til tre eneboliger med carport i Telemark.

Aktuelt

Unikt boligprosjekt på unik beliggenhet i Kristiansund

Rett ved vannkanten på Sørholmen brygge i Kristiansund vil i løpet av et par år et helt nytt nabolag reise seg. Det perfekte hjem for den som ønsker å bo på en solfylt holme, skjermet og tilbaketrukket, men likevel bare en sykkeltur fra sentrum.

Aktuelt

Stvende kontrakt inngått på boligfelt i Ullensaker

Norgeshus 3 Bygg Mester har for lengst startet jobben med å bygge ut boligfeltet Borgen Vest, som ligger like ved Kløfta i Ullensaker kommune. Et variert utvalg boliger, til sammen 170 boliger, er bygget og skal bygges her i løpet av de neste årene.

Aktuelt

Største samarbeidet mellom LSE avd. Akland og Bygger'n hittil

LSE Byggesystemer signerte nylig en kontrakt gjennom Bygger’n Aurskog om elementlevering til 5 tomannsboliger på Haugstubben på Aurskog. Kontrakten, som inneholder både elementer og montasje, har en verdi på ca. 7,7 millioner inkl. mva.

Aktuelt

Se hvordan rekkehusene i Kristiansund blir til

Sentralt plassert i naturskjønne omgivelser i Kristiansunds nye bydel Dalabukta, settes det nå opp rekkehus med fire boliger. Alle er allerede solgt, og overtakelsene skjer fra oktober og ut året.

Aktuelt

Kontrakter verdt 23,6 millioner til LSE Byggesystemer

LSE Byggesystemer fortsetter sitt gode samarbeid med Norgeshus 3 Bygg Mester, og signerte nylig to nye kontrakter, i februar og april, rundt et stort boligprosjekt på Jessheim. Kontraktene har en samlet verdi på 23,6 millioner kroner.

Aktuelt

LSE Byggesystemer har landet ny, stor kontrakt med JM Norge

LSE Byggesystem inngikk i april kontrakt med JM Norge om leveranse av elementer til et boligfelt på Kjeller i Lillestrøm. Kontrakten innebærer levering til byggetrinn tre på 23 boenheter, til en totalverdi av 20,3 millioner kroner uten mva.

Aktuelt

Lerøy Midt AS med nytt tilvekstsenter i Kristiansund: – Det har blitt veldig flott!

Nybygget i havna i Kristiansund ble satt opp på kun et halvt år. Totalentreprenør Strand & Stubø hadde kort tidsfrist på prosjektet og tok i bruk elementer for å få en mest mulig effektiv byggeprosess.

Aktuelt

Her løftes et 13 meter langt element på plass

I Billingstad settes det nå opp 12 rekkehus, og 3 mindre blokker. LSE leverer både elementer, precut og materialpakker til prosjektet der Peab er totalentreprenør.

Aktuelt

Skal levere elementer til firemannsbolig i Risør

LSE Byggesystemer har inngått kontrakt med Lindal Hus om leveranse av elementer til en firemannsbolig på Randheia i Risør.

Aktuelt

Ny kontrakt med Norgeshus 3 Bygg Mester på Borgen Vest

LSE Byggesystemer har inngått kontrakt med Norgeshus 3 Byggemester om leveranse av elementer til to eneboliger på Borgen Vest.

Aktuelt

Skal levere elementer til nytt JM-prosjekt på Langhus

LSE Byggesystem har inngått kontrakt med JM Norge AS om leveranse av elementer til et nytt boligfelt på Langhus i Nordre Follo kommune. Kontrakten har en totalverdi på omlag 21 millioner kroner uten merverdiavgift.

Aktuelt

Nye Tvedestrand skole er ferdigstilt: – Elementer har fungert bedre enn jeg trodde på forhånd

Nye Tvedestrand videregående skole står flunkende ferdig og klar til skolestart i august. Med spennende arkitektur, mange fasiliteter og ambisiøse klima- og energiløsninger har bygget høstet mye ros. Lindal Smith Elementer har vært med på prosjektet som underleverandør av fasadelementer i tre.

Aktuelt

Første byggetrinn til svanemerket prosjekt for JM overlevert: – Det går på skinner

Lindal Smith Elementer er ferdig med sin leveranse til byggetrinn tre på Skogsåsen i Oppegård kommune for totalentreprenør JM. Med det er første prosjekt i rammeavtalen mellom selskapene i mål.

Aktuelt

E. A. Smith kjøper Lindal Treindustri

E.A. Smith og Bygger’n styrker satsning på elementer og precut med kjøp av Lindal Treindustri.

Aktuelt

Full aktivitet på Borgen Vest

Det går fort fremover på prosjektet Borgen Vest i Ullensaker kommune. Her bygger Norgeshus 3 Bygg Mester ut et nytt boligfelt. Første del av utbyggingen nærmer seg ferdig og neste trinn er allerede godt i gang.

Aktuelt

440 elementer levert til Carl Berner Torg: – Vår største leveranse til et enkeltbygg

Lindal Smith Elementer er ferdig med sin største leveranse til et enkeltstående bygg. Til høsten skal det nye praktbygget Carl Berner Torg stå klart til innflytting.

Aktuelt

LSE skal levere elementer til servicehus for bussjåfører

Lindal Hus har signert en rammeavtale med Bussanlegg AS om levering av servicehus i Oslo og området rundt. Avtalen har en varighet på fire år, med opsjon på ett pluss ett år. Lindal Hus skal samarbeide med Lindal Smith Elementer om leveransen på dette prosjektet.

Aktuelt

Ny kontrakt med Peab på plass

Lindal Smith Elementer fortsetter samarbeidet med Peab i Asker og har nå inngått ny kontrakt om leveranse av elementer til tre punkthus.

Aktuelt

Populære leiligheter i Arendal

Alle leilighetene ble solgt før de to byggene i Fagerli Terrasse i Arendal stod ferdig. For ekteparet Noddeland var det mange ting som gjorde at de valgte seg leilighet i akkurat dette prosjektet.

Aktuelt

LSE har inngått kontrakt med Norgeshus 3 Bygg Mester

Lindal Smith Elementer har inngått kontrakt med Norgeshus 3 Bygg Mester om leveranse av elementer til seks tomannsboliger i prosjektet Borgen Vest i Ullensaker kommune. Kontrakten har en verdi på rundt ni millioner kroner ekskl. mva.

Aktuelt

Bygger fleksibelt familiehus på Vegårshei: – Gleder oss til å flytte inn

God plass, praktiske løsninger og et hus som de kan tilpasse etter behov. Ingeborg og Odd Egil Ufsvatn har vært klare på hva de ønsker. Nå er byggeprosessen i full gang og familien følger spent med for å se om det blir slik de har sett for seg.

Aktuelt

Lindal Smith Elementer har inngått ny kontrakt med JM

Lindal Smith Elementer har inngått kontrakt med JM Norge om levering av elementer til byggetrinn fire på boligfeltet Myrvoll stasjon på Skogåsen i Oppegård kommune. Kontrakten er verdt rundt 20 millioner kroner ekskl. mva.

Aktuelt

Har inngått rammeavtale med JM Norge – første store kontrakt er klar

JM Norge og Lindal Smith Elementer har inngått en rammeavtale om levering av elementer til aktuelle prosjekter. Første prosjekt med levering til rekkehus er allerede inngått. Onsdag var JM Norge på besøk på Sørlandet.

Aktuelt

Har skrevet ny kontrakt med Peab: – Vår største enkeltkontrakt til nå

Lindal Smith Elementer har inngått kontrakt med Peab om levering av elementer til prosjektet Bergerveien 24 på Billingstad i Asker. Første oppdrag består av levering til 50 rekkehus, med en kontraktssum på 36 millioner kroner ekskl. mva. I tillegg skal det vurderes ytterligere leveranser for blokker og punkthus.

Aktuelt

Nominert til beste lærebedrift: – Lærlinger er viktig for oss

Lindal Gruppen har siden oppstarten for 32 år siden alltid hatt lærlinger ute i praksis. Nylig ble bedriften nominert til beste lærebedrift både i Entreprenørforeningen Bygg og Anlegg i Agder og i Aust-Agder Fylkeskommune.

Aktuelt

Boligprosjekt på vei opp i Geilo

Boligprosjekt

Aktuelt

Boligprosjekt i Treungen enkelt satt opp med elementer fra LSE

Boligprosjekt

Aktuelt

E.A.Smith etablerer elementfabrikk i Gudbrandsdalen

I 2022 etablerer LSE Byggesystemer produksjon av elementer og precut i det tidligere Forestia-anlegget på Kvam. Med tysk teknologi og norsk fagkunnskap, blir det aktivitet og arbeidsplasser ved den tidligere hjørnesteinsbedriften.

Aktuelt

Flott elementprosjekt med ny kunde

I februar starter produksjonen av elementer ved LSEs fabrikk i Akland til den første av tre 2-mannsboliger som bygges i Hydalsveien i Langesund. LSE har fått oppdraget av PG-Bygg & Eiendom AS.

Aktuelt

Hytte i Numedal med skreddersydde elementer

Ved foten av mektige Hardangervidda, øverst i Numedal, settes det nå opp ei hytte med skreddersydde elementer fra LSE Byggesystemer.

Aktuelt

LSE levererer ytterveggselementer til Carl Berner Torg i Oslo

På Carl Berner i Oslo skal det bygges et åtte etasjers høyt bygg med 111 leiligheter og næringsdel med butikker og serveringssteder. Bygget skal være innflyttingsklart høsten 2020. Lindal Smith Elementer signerte kontrakt med Peab i januar.

Aktuelt

LSE inngått kontrakt om leveranse til Vestli skole

Vestli skole i Oslo skal bli en ny barneskole for 840 elever, med fire parallelle klasser for 1.-7. trinn. Skolen skal ha et bruksareal på 10.000 kvadratmeter. Byggearbeidet startet i august 2018 og ferdigstilles i november 2020.

Aktuelt
Produksjon av element

Elementproduksjon vokser fram

– Vi har aldri før omsatt for så mye.

Aktuelt
Illustrasjon

Nytt samarbeid inngått i Grimstad

Midt i hjertet av Grimstad, mellom Universitet i Agder og J.B. Uglands hovedbygg, kommer det snart opp et nytt bygg som blant annet skal huse Morrow BIC.

Aktuelt
Halvfull sal

Stort oppmøte under åpningsdagen på Kvam

I forbindelse med LSEs oppstart av elementfabrikk på Kvam, arrangerte vi torsdag åpen dag med både lokalt næringsliv og potensielle arbeidstakere til stede.

Aktuelt

Samarbeidsavtale med Norgeshus 3 Bygg Mester

LSE Byggesystemer ble nylig enige om en samarbeidsavtale med Norgeshus 3 Bygg Mester for den resterende utbyggingen på Borgen Vest i Ullensaker. Et variert utvalg boliger, til sammen 170 boliger, er bygget og skal bygges her i løpet av de neste årene.

Aktuelt

Stort samarbeid mellom LSE og Bygger'n

LSE Byggesystemer signerte nylig en kontrakt gjennom Bygger’n Aurskog om elementlevering til 5 tomannsboliger på Haugstubben på Aurskog. Kontrakten inneholder både elementer og montasje.

Aktuelt

Strøkne terrasseleiligheter med elementer fra LSE

LSE Byggesystemer, avdeling Meldal, og Bygger`n Karmøy har signert kontrakt med boligleverandør Odd Hansen AS på elementleveranse til 58 terrasseleiligheter i Lillehammer.