Gå til hovedinnholdet Gå til menyen
15. feb. 2023

Boligprosjekt i Treungen enkelt satt opp med elementer fra LSE

Boligprosjekt

Fire boliger ble allerede i 2017 satt opp på tomta ved Mila Aktivitetssenter i Treungen. De ble kjapt solgt, og nå er arbeidet med tre nye boliger startet på samme tomt. Denne gangen har de valgt å bruke elementer fra LSE Byggesystemer til prosjektet.

De tre frittstående boligene som nå settes opp, er hver og en på 89 kvadratmeter og én etasje, og har hver sin carport på tomta.

Bygger’n Treungen har levert materiale til prosjektene, sammen med LSE Byggesystemer.

– Vi takker for tilliten, og synes dette var et veldig fint prosjekt å bidra på. Vi har levert og montert komplette ytterveggselementer med liggende kledning, sammenspikret stenderverk til innvendige vegger og takstoler, sier salgsleder hos LSE Byggesystemer, avdeling Akland, Helena Guttormsen.

Det er Kjell Asbjørn Solberg AS som har bygget og skal bygge boligene, og Solberg Eiendomsutvikling AS som eier tomtearealet.

I et intervju med Vest-Telemark Blad forteller far og sønn, Kjell Asbjørn og Morten Solberg, at de er glade for at dette byggeprosjektet endte opp med et så positivt resultat, og at de utfører byggeprosjekt også for å styrke lokale arbeidsplasser.

De tre boligene er ikke helt ferdigstilte ennå, men kommet langt på vei, som man kan se på bildene.