Gå til hovedinnholdet Gå til menyen
22. feb. 2023

Har skrevet ny kontrakt med Peab: – Vår største enkeltkontrakt til nå

Lindal Smith Elementer har inngått kontrakt med Peab om levering av elementer til prosjektet Bergerveien 24 på Billingstad i Asker. Første oppdrag består av levering til 50 rekkehus, med en kontraktssum på 36 millioner kroner ekskl. mva. I tillegg skal det vurderes ytterligere leveranser for blokker og punkthus.

I løpet av de neste 10-15 årene skal det utvikles nærmere 1600 boliger i Vestre Billingstad, et tidligere industriområde i Asker. Prosjektet Bergerveien 24 er en del av dette området, og ligger i sør-vestlig ende, på grensen mot store landbruksområder. Peab er totalentreprenør for dette prosjektet og nå er det klart for første byggetrinn, med Lindal Smith Elementer (LSE) som elementleverandør.

Største kontrakt for LSE

Kontrakten omfatter levering av bygningselementer i tre til 50 rekkehus i byggetrinn en og to til en verdi av 36 millioner kroner ekskl. mva., med opsjoner på ytterligere to millioner kroner ekskl. mva. til disse rekkehusene. Videre vil LSE og Peab se på muligheten for ytterligere leveranse av ytterveggselementer til punkthus og blokker i de samme to byggetrinnene.

– Dette er den største kontrakten vi har inngått så langt. Vi er stolte over å bli valgt som leverandør og samarbeidspartner for Peab. Dette er et flott prosjekt som vi ser frem til å være med på, sier Helena Guttormsen, salgsleder i LSE.

LSE skal levere takelementer ferdig tekket, yttervegger, brannskillevegger, bjelkelag, innvendig reisverk og plattinger. Byggene leveres komplett montert utvendig, foruten blikkenslagerarbeid.

– Prosjektet gir oss en stabil gjentagende produksjon over lang tid fremover, noe som er veldig positivt for oss, forteller Guttormsen.

Positiv erfaring

Dette er det andre prosjektet LSE signerer med Peab. For tiden er det full aktivitet på Carl Berner i Oslo hvor Peab setter opp et åtte etasjers høyt leilighets- og næringsbygg, med elementer fra LSE. Erfaringen på dette prosjektet har telt positivt for valget av Lindal Smith Elementer.

– Peab AS er veldig fornøyde med å ha fått med seg en solid underentreprenør ved Lindal Smith Elementer på Bergerveien 24. Valget av LSE var blant annet basert på veldig positive tilbakemeldinger fra prosjektet på Carl Berner, og vi gleder oss til et tett og hyggelig samarbeid, sier Ahmed Saade, prosjektleder i Peab.

Planlagt byggestart er i september. LSE starter leveringen av elementer i oktober og har produksjon ut 2021.

For mer informasjon om prosjektet se her: https://bopabillingstad.no/