Gå til hovedinnholdet Gå til menyen
06. sep. 2023

Hytteprosjekt i Heim kommune

Rask vei til ferdig hytte med veggelementer og tak-konstruksjon fra LSE. Hytta settes opp av Skarol Eiendom i samarbeid med Bygger'n Orkdal og LSE.

Kun 70 meter fra sjøen, på Strandvågen hyttefelt i Heim kommune, bygges ei flott hytte. Forhåpentligvis fylles den med latter, hyttekos og naturopplevelser neste år, da den etter planen skal være salgsklar rundt påsketider.

Det er Skarol Eiendom i Orkland som setter opp hytta. Dette er et mindre, nyoppstartet firma – som ifølge Sindre Skarbo og makker Erlend Olsø driver «forsiktig med eiendom».

De har hatt et tett samarbeid med LSE byggesystemer og Bygger'n Orkdal gjennom hele byggeprossessen. LSE leverte ferdig isolerte veggelementer, samt tak-konstruksjon. Bygger’n leverte grunnmurspakke, diverse festemidler og alt innvendig panel.

  • Vi valgte LSE da vi har hørt at de leverer god kvalitet. Og det stemmer! De ga oss raske tilbakemeldinger på pristilbud og andre henvendelser i prosessen. Bygger’n kjenner jeg godt fra før, da de leverte det meste på en hytte jeg bygde i 2021. Et samarbeid jeg var godt fornøyd med, sier Sindre Skarbo i Skarol Eiendom.

På Strandvågen hyttefelt er også en annen hytte under planlegging. Vi gleder oss til å se begge ferdige og fine i det vakre landskapet i Heim kommune.