Gå til hovedinnholdet Gå til menyen
22. feb. 2023

Lindal Smith Elementer har inngått ny kontrakt med JM

Lindal Smith Elementer har inngått kontrakt med JM Norge om levering av elementer til byggetrinn fire på boligfeltet Myrvoll stasjon på Skogåsen i Oppegård kommune. Kontrakten er verdt rundt 20 millioner kroner ekskl. mva.

JM Norge bygger familievennlige rekkehus som vil danne et helt nytt nabolag på Skogsåsen i Oppegård kommune. Utbyggingen består av flere byggetrinn. Lindal Smith Elementer (LSE) har tidligere inngått kontrakt om leveranse til byggetrinn tre, og nå har bedriften fått i oppdrag å levere og montere elementer til neste byggetrinn i prosjektet, byggetrinn fire.

Totalleveranse med miljøprofil

Byggetrinnet består av 6 rekkehus med 32 enheter. Byggene blir levert komplett ferdig utvendig med alt utenom blikkenslagerarbeid. Leveransen består av tak, yttervegger, brannskillevegger, bjelkelag, innvendige bærevegger, samt terrasser, boder og grunnmurselemeter klare for sprøytebetong

– Dette er en totalleveranse hvor vi får produsert alle typer elementer, sier Eirin Hallingby, prosjektleder i LSE.

Rekkehusene skal produseres og merkes i samsvar med miljøsertifikatet Svanemerket. Det gir miljøvennlige boliger med lavt energiforbruk. For LSE betyr det at elementene skal produseres og leveres i henhold til strenge miljøkrav.

– JM har stort fokus på miljø, med krav om svanemerking av alle produkter de bruker i produksjonene sine. Det imøtekommer vi, sier Helena Guttormsen, salgsleder i LSE.

For boliger er det obligatoriske krav til for eksempel energiforbruk, ventilasjon, kjemiske produkter, kjemiske stoffer i materialer, trevirke fra bærekraftig skogbruk og avdunsting fra materialene til innemiljøet.

Fortsetter samarbeid

Tidligere i år signerte JM Norge og LSE en rammeavtale med en varighet på tre år, med mulighet for to år forlengelse. Første kontrakt om leveranse av elementer til byggetrinn tre på prosjektet på Skogsåsen ble også signert.

Les mer om det her.

Nå er altså kontrakt for påfølgende byggetrinn fire signert, og begge partene ser frem til å fortsette samarbeidet.

– Vi er veldig fornøyd med rammeavtalen vi fikk på plass tidligere i år. LSE er i gang med leveransen til det første byggetrinnet vi inngikk kontrakt på, og vi ser frem til å samarbeide videre på neste prosjekt, sier Thomas Bakke, ass. prosjektsjef i JM Norge.

LSE starter leveransen på byggeplassen i august 2020, fortløpende etter byggetrinn tre, og skal være ferdig med monteringen innen februar 2021.

Les mer om prosjektet her.