Gå til hovedinnholdet Gå til menyen
22. feb. 2023

LSE har inngått kontrakt med Norgeshus 3 Bygg Mester

Lindal Smith Elementer har inngått kontrakt med Norgeshus 3 Bygg Mester om leveranse av elementer til seks tomannsboliger i prosjektet Borgen Vest i Ullensaker kommune. Kontrakten har en verdi på rundt ni millioner kroner ekskl. mva.

På Borgen Vest bygger Norgeshus 3 Bygg Mester rekkehus og tomannsboliger i landlige omgivelser, rundt seks kilometer fra Kløfta i Ullensaker kommune. Første salgstrinn består av 16 enheter.

Lindal Smith Elementer (LSE) og Norgeshus inngikk tidligere i år kontrakt om leveranse til 10 enheter fordelt på tre bygg i dette trinnet, og arbeidet her er i full gang. Produksjonen av elementer startet i april og skal være ferdig montert i desember.

Nå har partene signert ny kontrakt for seks tomannsboliger i samme prosjekt.

– Vi gleder oss over at vi igjen ble valgt som leverandør og at vi får fortsette det gode samarbeidet. Boligene er godt tilpasset elementproduksjon. Dette gjør at vi kan levere en høy ferdigstillelsesgrad på boligene, sier Helena Guttormsen, salgsleder i LSE.

– God erfaring

Pris og gjennomføringsevne har vært viktige faktorer i prosessen med å velge elementleverandør, forteller daglig leder i Norgeshus 3 Bygg Mester, Frode Thorsen, og viser til positivt samarbeid i det pågående prosjektet.

– Erfaringen fra første trinn på Borgen Vest er at det går på skinner. Vi har sett at kvaliteten på det de leverer er bra. De har dyktige folk som er dedikert til oppgavene sine og som evner å løse problemer kjapt og effektivt hvis det oppstår noe. Det var derfor vi valgte å la neste trinn gå til LSE.

Thorsen forteller videre at Norgeshus 3 Bygg Mester tenker stadig mer elementer i utviklingen av sine prosjekter. Bedriften ser flere fordeler.

– Byggetiden kan reduseres, man kan unngå fukt i byggeperioden og også redusere litt på bemanningen.

Høy grad av ferdigstillelse

Kontrakten omhandler leveranse av vegg, – og takelementer, bjelkelag, brannskillevegger, innervegger og carport med terrasse på toppen.

Elementene leveres med et så komplett grensesnitt som mulig, og det er høy grad av ferdigstillelse på samtlige elementer. Ytterveggene er komplette med innvendig utlektning, isolasjon, kledning, dører og vinduer ferdig belistet.

– I tillegg til at vi produserer elementene, monterer og kompletterer vi leveransen. Det gjør at det gjenstår mindre arbeid med ferdigstilling når de overtar fra oss, sier prosjektleder i LSE, Kristian Holte.

Oppstart leveranse for dette trinnet er satt til mars 2020 og skal være ferdigstilt fra LSE på byggeplassen oktober 2020.