Gå til hovedinnholdet Gå til menyen
24. nov. 2022

LSE inngått kontrakt om leveranse til Vestli skole

Vestli skole i Oslo skal bli en ny barneskole for 840 elever, med fire parallelle klasser for 1.-7. trinn. Skolen skal ha et bruksareal på 10.000 kvadratmeter. Byggearbeidet startet i august 2018 og ferdigstilles i november 2020.

Leverer ytterveggselementer

Skolen skal bli et passivhus med bruk av miljøvennlige varmepumper og bærekraftige materialer. Lindal Smith Elementer har fått tildelt oppdrag med å levere ytterveggselementer med stående kledning til prosjektet.

– Vestli skole er et flott elementprosjekt med passivhusstandard. Her skal vi levere og montere komplette ytterveggselementer. De monteres vertikalt og vil spenne tre etasjer. Solavskjerming integreres i veggene på fabrikk, sier Helena Guttormsen, salgsleder i Lindal Smith Elementer.

Lindal Smith Elementer leverer rundt 4000 kvadratmeter ytterveggselementer ferdig montert på byggeplassen. Leveringen starter på byggeplass i juni og varer til oktober.

Flere fordeler

Veidekke valgte å bruke elementer til dette prosjektet. Prosjektleder i Veidekke, Jørn Aaltvedt, trekker frem to grunner til det.

Det ønsker vi å gjøre for å slippe stillaser og få et tett bygg så raskt som mulig.

Lindal Smith Elementer har levert til Veidekke på andre prosjekter også. Erfaringen med bedriften var noe av bakgrunnen for at Veidekke ønsket å bruke Lindal Smith Elementer til dette prosjektet, forklarer Aaltvedt.

– Vi valgte Lindal Smith Elementer på bakgrunn av referanser i Veidekke, kvalitet og prisnivå.

Helena Guttormsen ser fram til nok et prosjekt med Veidekke.

– Vårt gode samarbeid med Veidekke fortsetter nå på østlandet.

Fakta Vestli Skole

  • Bruksareal: ca. 10.000 m2
  • Byggherre: Oslo kommune ved Undervisningsbygg
  • Totalentreprenør: Veidekke
  • Byggearbeidene starter i august 2018 og skal ferdigstilles til november 2020.
  • Illustrasjon GASA AS