Gå til hovedinnholdet Gå til menyen
22. feb. 2023

– LSE tok sin oppgave seriøst fra dag én

Nylig signerte LSE Byggesystemer, avdeling Akland, en kontrakt med A til Å Entreprenør AS. Kontrakten har en verdi på ca. 5,8 millioner kroner inkludert mva, og innebærer elementleveranse til omsorgsboliger i Rjukan, Telemark.

– Ved oppstart av dette prosjektet var vi veldig tydelige på at vi ønsket en leverandør av elementer som kunne gi oss en høy ferdighetsgrad, og en mest mulig komplett leveranse. LSE tok oppgaven seriøst fra dag en, og har i prosjekteringsfasen vist stor vilje til å tilfredsstille både arkitekter og byggherre ved valg av løsninger og metoder. Vi gleder oss til de første elementene blir montert i begynnelsen av mars i 2022, sier daglig leder Geir Olav Luraas i A til Å Entreprenør AS.

Leveransen inkluderer yttervegger med stående kledning, yttervegger med fasadeplater, takstoler, brannvegger, innvendige bærevegger, balkong, vinduer, skyvedører og kompletteringspakke.

Alt produseres ved LSE Byggesystemers fabrikk på Akland, og levering til byggeplass er planlagt fra mars i 2022, med fortløpende leveranser.

– Vi gleder oss over dette nye samarbeidet med A til Å Entreprenør, og håper det er det første av mange prosjekt vi kan levere til. Det er også hyggelig å kunne levere i et distrikt vi ikke har vært til stede i tidligere, sier salgsleder hos LSE Byggesystemer, avdeling Akland, Helena Guttormsen.