Gå til hovedinnholdet Gå til menyen
22. feb. 2023

Ny kontrakt med Norgeshus 3 Bygg Mester på Borgen Vest

LSE Byggesystemer har inngått kontrakt med Norgeshus 3 Byggemester om leveranse av elementer til to eneboliger på Borgen Vest.

Norgeshus 3 Byggemester er i full gang med å bygge ut boligfeltet Borgen Vest som ligger like ved Kløfta i Ullensaker kommune. Her kommer det et variert utvalg boliger. Tilsammen 170 boliger skal bygges i løpet av de neste årene.

LSE Byggesystemer har levert elementer til rekkehus og tomannsboliger på dette boligfeltet. Nå er det klart for eneboliger. Kontrakten som er inngått gjelder to eneboliger til den delen av feltet som heter Ura.

– Vi har god erfaring med LSE Byggesystemer. Derfor er det hyggelig å fortsette samarbeidet, sier prosjektleder i Norgeshus 3 Byggmester, Frode Thorsen.

Høy grad av ferdigstillelse

De to eneboligene er kataloghus fra Norgeshus som egner seg til elementer, forteller Thorsen. Eneboligene har en moderne stil med stramme linjer, går over to etasjer og har carport og veranda med pergola.

LSE Byggesystemer leverer yttervegger, bindingsverk, bjelkelagbalkonger, levegger, pergola og tak med høy grad av ferdigstillelse til dette prosjektet. I tillegg til at bedriften produserer elementene, vil de også montere og komplettere leveransen. 

– Dette er vår tredje leveranse til Borgen Vest og vi ser frem til et videre godt samarbeid, sier salgsleder i LSE Byggesystemer, Helena Guttormsen.

LSE Byggesystemer starter med montering på byggeplass i februar til neste år og skal være ferdig i mars.