Gå til hovedinnholdet Gå til menyen
22. feb. 2023

Nye Stena Recycling i Kristiansund

I samarbeid med Bygger’n Kristiansund har LSE bidratt med elementer til dette flotte prosjektet på Stena Recycling i Kristiansund. Stena Recycling har filialer over hele landet, der de mottar, sorterer og resirkulerer jern, metaller, farlig avfall, elektrisk- og elektronisk avfall (EE-avfall) og andre avfallstyper.

Vi synes det har vært fint å levere til et prosjekt og firma med gode verdier vi kjenner oss igjen i. Stena Recycling ønsker via sin virksomhet å bidra til en mer bærekraftig utvikling. De samler inn alle slags restmaterialer som oppstår fra både virksomhet og produksjon, foredler materialene og lar dem leve videre som råvarer til nye produkter eller ny energi.

 

 

Geir Pedersen hos Bygger’n har vært ansvarlig for leveringen av alle restbyggevarer til prosjektet, og opplever at alt fra bestilling til levering og montasje har gått som smurt. Vår markedssjef André Bakken i LSE Byggesystemer sier seg enig i dette.

– LSE har levert ytterveggselementer, bærevegg, lettvegg, bjelkelag og tak med høy ferdigstillelsesgrad fra fabrikk til dette prosjektet. Samarbeidet opplevdes som konstruktivt, tett og godt med god flyt i alle prosesser. LSE takker for tilliten og ser frem til å samarbeide og levere på nye prosjekter.

Liabø Entreprenør AS er byggentreprenør på prosjektet. De har sitt kjerneområde på Nordmøre med omegn, og innehar spesialkompetanse innenfor renovering/ombygging og betongarbeid.

– Vi er meget godt fornøyd med leveransen fra LSE, sier prosjektleder og entreprenør Rune Liabø.