Gå til hovedinnholdet Gå til menyen
22. feb. 2023

Se hvordan rekkehusene i Kristiansund blir til

Sentralt plassert i naturskjønne omgivelser i Kristiansunds nye bydel Dalabukta, settes det nå opp rekkehus med fire boliger. Alle er allerede solgt, og overtakelsene skjer fra oktober og ut året.

Byggherre Dalabukta utbygging/FG Eiendom har hyret inn Lars Sæterøy & sønn AS som totalentreprenør, som siden 1980 har utført tømrerarbeid innen nybygg, tilbygg og renovering, i tillegg til betongarbeid.

Over 20 års samarbeid med LSE

I over 20 av disse årene har Kristiansund-firmaet vært en god samarbeidspartner med LSE Byggesystemer, og det var naturlig at velge LSE som leverandør av elementer og precut til Dalahelleren.

– Det har blitt noen hus opp gjennom årene sammen med LSE, ja. Vi har hatt et veldig godt samarbeid med avdelingen på Storås, og får alltid god hjelp. Å bruke precut og elementer er effektivt og tidsbesparende. I tider med stor arbeidsmengde har vi blitt avhengig av elementer for å ferdigstille prosjektene våre uten å tredoble arbeidskraften, sier tømrer og medeier Even Elshaug Garshol i Lars Sæterøy & sønn AS.

Markedssjef i LSE Byggesystemer, André Bakken, forteller at de alltid har hatt tett og god dialog både før, under og etter prosjektene. Noe som gjør at de lykkes sammen.

– Sæterøy & sønn AS er en samarbeidspartner hvor det alltid er meget god flyt og konstruktiv kommunikasjon i prosjektene. Vi er tidlig inne i prosjektene slik at vi sammen ser på løsninger som er kostnadseffektive og optimaliserer produksjonen og monteringen på byggeplass, sier Bakken.

Ferdigpakker

Til dette prosjektet har LSE Byggesystemer levert ytterveggselementer med ferdig kledning og vindu, innvendig bærevegger, brann- og lydskillevegger og takelementer. Bjelkelag og balkong er levert i precut.

Even Elshaug Garshol trekker også frem nytten av Bygger’n Tekniske Tjenester (BTT) i prosjekteringsarbeidet.

– Det er en trygghet å vite at produktene som sendes ut er prosjektert og gjennomgått av fagfolk, sier han.