Gå til hovedinnholdet Gå til menyen
22. feb. 2023

Skal levere elementer til firemannsbolig i Risør

LSE Byggesystemer har inngått kontrakt med Lindal Hus om leveranse av elementer til en firemannsbolig på Randheia i Risør.

Firemannsboligen er det første bygget totalentreprenør Lindal Hus skal sette opp for Kamperhaug Boligutvikling AS på det nye boligfeltet Randheia i Risør kommune. Her skal det komme i alt 35 boliger fordelt på 10 enheter i tomannsbolig, 12 leiligheter fordelt på tre firemannsboliger, seks eneboliger i rekker og syv eneboligtomter.

Først ut for Lindal Hus er altså en firemannsbolig, og med seg på dette bygget har de nå fått LSE Byggesystemer som leverandør av elementer.

– Vi er fornøyde med å ha fått med oss LSE Byggesystemer som elementleverandør på dette prosjektet, sier prosjektleder i Lindal Hus, Patrik Blomberg.

– God hjelp i hektiske tider

Blomberg forteller at Randheia er et stort prosjekt for bedriften. I løpet av neste år skal de bygge ti enheter på dette feltet. Da er leveransen av elementer god hjelp for totalentreprenøren.

– Elementer er tidsbesparende og effektivt når vi skal levere mye på kort tid, sier Blomberg.

Han viser videre til at de har god erfaring med å bruke elementer fra LSE Byggesystemer på tidligere prosjekter.

– På firemannsboligen blir det tett bygg i løpet av 14 dager. Det er en fordel på vinteren, poengterer prosjektlederen som samtidig viser til godt samarbeid med LSE Byggesystemer.

– De har flinke folk og et kvalitetssikringssystem som gjør at det er lite avvik på byggeplassen.

– Kjempefine bygg for elementer

Firemannsboligene består av to leiligheter nede og to oppe. Hver leilighet er rundt 88 kvadrat. Kamperhaug Boligutvikling beskriver boligene som arealeffektive med maksimalt lysinnsyn og utsikt. Stramme linjer og rene linjer gir boligene et moderne inntrykk.

– Dette er kjempefine elementbygg.

Det sier salgsleder i LSE Byggesystemer, Helena Guttormsen, som signerte kontrakten med Lindal Hus. LSE Byggesystemer skal levere takelementer, yttervegger, brannskillevegger, bjelkelag, stenderverk, balkonger og svalgang til firemannsboligen. Produksjonen av elementene skjer på fabrikken på Akland i Risør kommune, kun en liten kjøretur unna byggeplassen.

– Dette er et lokalt prosjekt med en god samarbeidspartner, sier salgsleder i LSE Byggesystemer, Helena Guttormsen.

Denne uken starter betongarbeidet på byggeplassen. Elementleveransen fra LSE Byggesystemer kommer i slutten av januar og til våren skal hele firemannsboligen stå klar til innflytting.