Gå til hovedinnholdet Gå til menyen
22. feb. 2023

Syvende kontrakt inngått på boligfelt i Ullensaker

Norgeshus 3 Bygg Mester har for lengst startet jobben med å bygge ut boligfeltet Borgen Vest, som ligger like ved Kløfta i Ullensaker kommune. Et variert utvalg boliger, til sammen 170 boliger, er bygget og skal bygges her i løpet av de neste årene.

Den første kontrakt med LSE Byggesystemer ble inngått i januar 2019, siden har det bare blitt flere. LSE leverte elementer til både rekkehus, tomannsboliger og eneboliger i fjor, og i år har partene inngått 4 nye kontrakter på samme boligfelt. 

De to siste nå i september. Den ene på 8 eneboliger, og den andre på 4 tomannsboliger med opsjoner. Total kontraktsum er på ca. 15 millioner kroner eks mva.

– Vi er glade for at det gode samarbeidet bare fortsetter. Nå har vi hatt til sammen 7 kontrakter på Borgen Vest, og det er veldig gøy at Norgeshus 3 Bygg Mester fortsatt velger oss som leverandør, sier salgsleder i LSE Byggesystemer, avdeling Akland, Helena Guttormsen.

LSE Byggesystemer leverer også denne gangen elementer med høy grad av ferdigstillelse til prosjektet, og vil også montere og komplettere leveransene.

Elementene produseres på LSEs avdeling på Vegårshei. Produksjonen starter i november, og holder på til ut mai neste år. Leveringene foregår fortløpende, og monteringen starter etter nyttår.