Gå til hovedinnholdet Gå til menyen
Få tilbud Få tilbud

Personvern og cookies

Personvernerklæring for LSE Byggesystemer 

Denne personvernerklæringen gjelder for www.lsebyggesystemer.no.

 

BEHANDLINGANSVARLIG

E.A. Smith AS er behandlingsansvarlig av personopplysningene dine.

E.A.Smith AS

Heggstadmoen 13

7080 HEIMDAL,

Organisasjonsnummer: 816 051 142

 

FORMÅLET MED BEHANDLINGER

Vi behandler både personlig identifiserbar informasjon, og ikke-personlig identifiserbar informasjon om deg. Personlig identifiserbar informasjon er opplysninger som identifiserer deg som enkeltperson. Ikke personlig identifiserbar informasjon er informasjon og andre opplysninger som ikke avslører din personlige identitet.

 

Personlig identifiserbar informasjon

Vi samler inn og behandler følgende opplysninger:

Hvis du retter en henvendelse til LSE Byggesystemer via nettsidene, for eksempel sender oss en e-post, vil relevante opplysninger kunne bli lagret, for eksempel navn og e-postadresse.

Når du besøker LSE Byggesystemers nettsider registreres din IP-adresse. LSE Byggesystemer knytter ikke denne opplysningen direkte til deg som bruker. Opplysningene bruker vi til å administrere og vedlikeholde sidene våre. Eksempler på hva statistikken gir svar på er: hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, søkeord, hvilke nettsider brukerne kommer fra og hvilken nettleser som benyttes. Det gjør det mulig for oss å utarbeide stadig bedre og mer brukervennlige tilbud. Se mer om webanalyse og cookies nedenfor.

 

Webanalyse og cookies

LSE Byggesystemer samler inn og behandler også avidentifiserte opplysninger om besøkende på lsebyggesystemer.no.. Vi bruker vanlige Internett-teknologier, blant annet Google Analytics for å samle informasjon om brukerne slik at vi til enhver tid kan tilrettelegge for best mulig funksjonalitet og videreutvikle informasjonstilbudet på nettsiden. Denne informasjonen hentes fra datamaskinens nettleser og kan omfatte IP-adresse, operativsystem, nettleserprogramvare, skjermoppløsning og avsendernettside.

“Cookies” er små informasjonkapsler (tekstfiler) som nettsiden spør nettleseren din om å lagre på datamaskinen eller den mobile enheten. Dette gjør at nettsiden kan huske handlingene eller preferansene dine over tid.

 

LSE Byggesystemer bruker følgende cookies (informasjonskapsler):

Statistikk og informasjon om hvordan besøkende bruker våre nettsider. Vi aggregerer informasjon og lager rapporter som hjelper oss med å forbedre opplevelsen. Verktøyene bruker førsteparts informasjonskapsler bare for å samle inn data. Disse cookiene, og dataene som samles inn, er anonymiserte, og kan ikke brukes til å identifisere deg som person.

De fleste nettlesere aksepterer automatisk cookies. Du kan alltid velge å ikke akseptere en informasjonskapsel ved å endre datamaskinens innstillinger til å avvise “cookie” eller til at du må godkjenne en “cookie”, men dette kan begrense utvalget av funksjonene som er tilgjengelige. Innstillingen er å forstå som et samtykke dersom den er slik at brukeren uttrykker aksept for bruk av cookies. Dette gjelder også dersom nettleseren er forhåndsinnstilt for aksept.

Hvis du ikke ønsker at LSE Byggesystemer skal samle inn anonyme data fra deg, så kan du melde deg av denne innsamlingen på Google Analytics eller ved å endre sikkerhetsinnstillingene på din datamaskin. Les mer om reservasjon mot Google Analytics-registrering.

 

RETTIGHETER

Alle som spør har rett på grunnleggende informasjon om behandlinger av Personopplysninger. LSE Byggesystemer har gitt denne informasjonen i denne erklæringen, og vil henvise til den ved eventuelle forespørsler. De som er registrert i et av LSE Byggesystemer sine systemer har rett på innsyn i egne opplysninger. Vedkommende har også rett til å be om at uriktige, ufullstendige eller opplysninger LSE Byggesystemer har adgang til å behandle blir rettet, slettet eller supplert.

 

KONTAKTINFORMASJON

LSE Byggesystemer

Porsveien 2, Moland Øst, 4994 Akeland

Telefon 994 00 371

helena.guttormsen@smith.no

 

LSE Byggesystemer er en del av E.A. Smith AS, en av landets ledende aktører innen salg av byggevarer, trelast, stål og armering. 

E.A. Smith AS er eier av domenet lsebyggesystemer.no og opptatt av å ta godt vare på dine personopplysninger.

I denne personvernerklæringen gir vi deg informasjon om hvilke personopplysninger vi behandler, og for hvilke formål vi behandler dem, hvilke tredjeparter som er involvert og informasjon om dine rettigheter. Du finner mer informasjon om personvern på Datatilsynets nettsider www.datatilsynet.no.

Når du inngår avtaler med oss, besøker våre nettsider, kontakter oss, eller mottar markedsføring fra oss, behandler vi personopplysninger om deg.

I denne personvernerklæringen gir vi deg informasjon om hvilke personopplysninger vi behandler, og for hvilke formål vi behandler dem, hvilke tredjeparter som er involvert og informasjon om dine rettigheter. Du finner mer informasjon om personvern på Datatilsynets nettsider www.datatilsynet.no.

De personopplysningene vi samler er:

Navn (fornavn og etternavn), epost, telefon og adresse.

All informasjon lagres på krypterte servere og blir kun behandlet av godkjente databehandlere.

 

Dine rettigheter

Du har rett til innsyn i egne personopplysninger og at uriktige, ufullstendige og/eller feilaktige opplysninger blir rettet, slettet eller supplert. Du kan når som helst melde deg av vårt nyhetsbrev og ved å henvende deg til oppgitt epost be om å bli slettet fra våre databaser. 

Oppbevaring

Vi lagrer dine personlige opplysninger så lenge det er nødvendig for det formål som de personlige opplysningene opprinnelig ble samlet inn. Dette betyr for eksempel at personopplysningene vi behandler på grunnlag av ditt samtykke, blir slettet hvis du trekker tilbake samtykket ditt. Personlige data vi behandler for å oppfylle en avtale med deg, vil også bli slettet når avtalen er oppfylt og alle forpliktelser som følger av avtalen er oppfylt.

Informasjonskapsler

En informasjonskapsel er en liten datafil som sendes fra vårt nettsted og lagres på din datamaskin. Vi bruker informasjonskapsler til å øke brukervennligheten, forbedre nettsiden, gi deg tilpasset innhold samt vise deg annonser for våre arrangementer på andre nettsider og i sosiale medier.

Informasjonskapsler for analyse

Vi benytter informasjonskapsler for å innhente ikke-personlig informasjon om brukeres adferdsmønstre og for å analysere brukeradferd. Ved å besøke nettsidene våre, samtykker du i at disse informasjonskapslene lagres i din nettleser. Du kan eventuelt skru av cookies i nettleseren din og besøke sidene våre likevel, men da med fare for begrenset funksjonalitet. 

Google Analytics

Vi benytter Google Analytics, som er den mest utbredte nettanalysetjenesten på internett. Google benytter denne informasjonen til å evaluere hvordan du bruker nettsiden, sette sammen rapporter om aktivitet til nettsideoperatørene og tilby andre tjenester som er knyttet til nettsideaktivitet og internettbruk. 

I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere. Du kan lese mer om hvordan Google samler inn og beskytter data her: Personvernregler – Personvern og vilkår – Google 

Informasjonskapselen fra Google Analytics er innstilt til å slettes automatisk etter 24 måneder hvis du ikke returnerer til nettstedet. Det er mulig å reservere seg mot all registrering i Google Analytics ved å installere et tillegg i nettleseren: Google Analytics Opt-outBrowserAdd-on 

 www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.